9 Haziran 2016 Perşembe

Muhteşem Yüzyıl-Kösem'de muhteşem final

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in dün akşam yayınlanan sezon finali bölümünde Hanedan-ı Ali Osman'ın en korkunç günlerinden biri sahnelendi. Sezon finali ile ekrana gelen dizide, Sultan Genç Osman, Yeniçeriler tarafından katledildi. Diziye dahil olduğu ilk günden beri oyunculuğuyla göz dolduran Taner Ölmez'in Sultan Osman'ın idamı sahnelerindeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı.


Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, başrollerini ise Beren Saat, Hülya Avşar, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Vildan Atasever, Taner Ölmez, Öykü Karayel, Boran Kuzum, Mustafa Üstündağ, Esra Dermancıoğlu ve Nadir Sarıbacak'ın paylaştığı Muhteşem yüzyıl Kösem dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi.-

İlgiyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümüyle sezon finaline girerek ekranlara bir süre veda etti. 30. yeni bölümde tarihte bir kara leke olan Genç Osman yeniçeriler tarafından öldürüldü. Sultan Mustafa ise tekrar tahta çıktı. Fakat intikam yemini eden Kösem'in yapacağı yeni ataklarla yeni bir devir başlayacak.

İskendere suikast hazırlayan Kösem'in için şimdiki hedefinde Sultan Osman ve Halime'nin oğlu Şehzade Mustafa vardır. Şehzade Mehmed'e kıyan Sultan Osman'a yeniçeri düşman kesilmiştir. Padişahın geleceği tehlikedeyken tahta kimin oturacağı ise merak konusu oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder