21 Haziran 2016 Salı

Survivor'da kim elendi?

Survivor 2016'da bu hafta adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İbrahim ile Nagihan'ın sms oylamasına çıktığı konseyde en az oyu alan İbrahim adaya veda eden isim oldu.


Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında Ünlüler ve Gönüllüler takımı birer galibiyet almışlardı. Gönüllüler takımı ilk olarak İbrahim'i aday çıkardı. İkinci eleme adayının belirleneceği oyunda ise Ünlüler takımından Semih Öztürk oyun sırasında parmağı kırılarak sakatlandı ve tedavisi yapılmak üzere hataneye kaldırıldı. Oyunu kaybeden Ünlüler takımı daha sonra bireysel dokunulmazlık için yarıştı ve bu dokunulmazlığı da Atakan kazanınca, İbrahim'in karşısına Nagihan çıkmış oldu.

LÜKS OTOMOBİLİN SAHİBİ BELLİ OLDU

Dün akşam elemenin yapılacağı konsey öncesi lüks bir arabanın verileceği ödül oyununu oynandı ve kritik eleme öncesi bu oyunun finalinde Nagihan ile Serkay karşı karşıya geldi. Oyunun galibi Nagihan oldu ve lüks arabanın da sahibi oldu.

SEMİH ÖZTÜRK'ÜN DURUMU NASIL?

Kritik konseyde eleme öncesi Acun Ilıcalı Semih Öztürk'ün durumu hakkında bilgi verdi. Kaldırıldığı hastanede bir operasyon geçirdiğini belirten Ilıcalı, Semih'in tedavisine ABD Houston'da devam edileceğini ve sağlık durumuna göre ne yapılacağına karar verileceğini açıkladı.

Ve son olarak sıra konseydeki kritik elemeye geldi. İzleyenlerin gönderdiği sms sonuçlarına göre Nagihan'dan az oy alan İbrahim adaya veda eden yarışmacı oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder