21 Haziran 2016 Salı

Yeni dizi Şahane Damat başlıyor

Star TV'nin iddialı projeleri arasında yer alan Şahane Damat dizisini bu akşam izleyiciyle olan randevusuna çıkacak. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizide başrolleri Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan ve Nükhet Duru paylaşıyor. Şahane Damat dizisi bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle Star TV'de yayın hayatına başlayacak.


Heyecanla beklenen dizide genç ve yetenekli başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru ise son dönemin yeni ikilisi olacağa benziyor.

Usta isimlerden Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu'nun da rol aldığı Şahane Damat'ın kadrosunda Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Mert Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata' da yer alıyor. Beklenmedik gelişmelere imza atacak olan, eğlenceli bir aşk hikayesinin konu edildiği "Şahane Damat", Star TV'de izleyici ile buluşuyor.

Yönetmen koltuğunda usta yönetmen Raşit Çelikezer'in oturduğu ve eğlenceli bir aşk hikâyesinin konu edildiği yeni romantik komedi Şahane Damat'ın setinden ilk görüntüler basına dağıtıldı. İstanbul'da gerçekleşen çekimlerde oyuncular ve yönetmen Raşit Çelikezer'in çalışmaları görülüyor. Dizinin genç yeteneklerinden Burcu Özberk'in makyaj yaparken ve yönetmeniyle sahne çalışırken görüntüleri de yer alıyor.Usta sanatçı Nükhet Duru ise yayınlanan ilk tanıtımda balkondan düşme sahnesiyle efsane bir karakter yaratacağa benziyor. Dizinin "Şahane Damadı" başrol oyuncusu Ali Ersan Duru da dizinin eğlenceli karakterlerine hayat verecek diğer isimler arasında yer alıyor.

Osman Sınav imzalı projen Şahane Damat son dönemin heyecanla beklenen en eğlenceli dizilerinden biri olmaya aday. Sürprizlerin hiç bitmediği eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı "Şahane Damat" 21 Haziran Salı günü saat 20.00'de Star TV'de izleyici ile buluşuyor.

Şahane Damat'ın diğer ünlü isimleri ise Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Mert Carim, Selen Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun, Selim Gürata ve Anıl İlter.

Ünlü yapımcı Osman Sınav imzalı, "Şahane Damat" ile izleyiciyi yine ekrana bağlayacak...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder