22 Haziran 2016 Çarşamba

Nihat Hatipoğlu'nun programına 10 yaşındaki Gizem'in sorusu damga vurdu

Ramazan ayı boyunca canlı yayınlanan 'İftar Özel' programıyla Sultanahmet Meydanı'nda vatandaşlarla biraraya gelen Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu 10 yaşındaki Gizem'in sorusunu yanıtladı. 'Annem ve babam ayrıldı, enişteme baba, halama anne diyorum, günah mıdır?' diye soran küçük kız Hatipoğlu'nu ve herkesi duygulandırdı.


ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar Özel programına küçük kız Gizem'in sorusu damgasını vurdu. Bugünki gündem başlıkları arasına giren Gizem'in sorusu ise şu şekildeydi: 'Hocam annem ve babam ayrıldı. Enişteme baba, halama anne diyorum, günah mıdır?' dedi. Bu sırada gözyaşlarına boğulan Gizem'i Hatipoğlu sakinleştirdi.

Hatipoğlu: '"Senin üzülmene sebep olmuştur. Halana ve kocasına saygılarımı iletiyorum. Bu tatlı kızı dışarıda bırakmadığınız için sizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gizem'in eniştesini de konuşturan Hatipoğlu, Onu sahiplendikleri için teşekkür etti.Enişte ise şunları söyledi: 'Çok karışık hocam. Anne de istemiyor. Baba da istemiyor.'

Nihat Hatipoğlu, son olarak küçük Gizem'e şunları söyledi:

'Gizem üzülme kızım dünyada olur böyle şeyler. Önemli olan annenin ve babanın sağlıklı olması. İleride inşallah bir araya gelirsin. Bak enişten var halan var. Üzme kendini.'Hatipoğlu son olarak boşanmış çiftlere çocukları üzmeyin çağrısı yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder