20 Haziran 2016 Pazartesi

Survivor'da eleme adayları belli oldu

Survivor 2016'nın büyük finaline 2 haftadan az bir süre kala kıyasıya mücadele iyice kızıştı. Bireysel dokunulmazlığı kaybeden Nagihan elemeye çıkan ikinci isim oldu.


Survivor 2016'da büyük finale bir adım kala ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetmiş ve elemeye çıkan ilk isim İbrahim olmuştu.Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda yarışmacıları korkutan talihsiz bir kaza yaşandı. Serkay ile eşleşen Semih aldığı bir darbe sonucu havuza düştü. Havuzdan çıktıktan sonra acı içinde bağırarak parmağını tutan Semih: 'Parmağım kırıldı' diyerek oyuna devam edemedi. Öztürk, Doktor Metin Kuş'un ilk müdahalesi ile sudan çıkarıldı. Metin Kuş, yapılacak müdahalenin kendisini aştığını söyleyerek Semih'in daha iyi bir yere sevk edilmesi gerektiğini söyledi.


Semih'in sakatlanmasının ardından oyuna devam eden yarışmacılar kıran kırana bir mücadele verdi. Dokunulmazlık oyununda 9-9'a gelen skor sonrasında, Atakan ile İbrahim karşı karşıya geldi ve oyunun galibi İbrahim oldu.Semih'in sakatlığından dolayı, Atakan ile Nagihan bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve oyunu kaybeden Nagihan ikinci eleme adayı olmuş oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder