23 Haziran 2016 Perşembe

The Beatles grubunun hayatı belgesel oluyor! İşte ilk fragman

Dünyaca tanınmış efsane müzik grubu The Beatles'ın hikayesi filme çekiliyor. 7'den 70'e hayran kitlesi olan grubun, filme dönüştüreleceği belgeselin ilk fragmanı ise yayınlandı.



Efsane müzik grubu The Beatles'ın serüveni belgesel filme dönüştürülüyor. Dünyanın hayranı olduğu popüler grup The Beatles'ın filmi için ilk fragman geldi.Bir Beatles şarkısından adını alan belgesel, 'A Beautiful Mind' filmiyle Oscar kazanan dahiyane yönetmen Ron Howard'ın imzasıyla perdeye taşınacak.Gösterim tarihi 16 Eylül olarak açıklanan "The Beatles" belgeselinin Türkiye'de ne zaman gösterime gireceği ise henüz belli değil.

THE BEATLES

The Beatles, Birleşik Krallık'ın Liverpool kentinde kurulmuş müzik grubudur. 60'lı yılların popüler müzik grubu. The Beatles hem sanatsal hem de ticari başarılarıyla tarihte büyük bir üne kavuşmuştur. Modadan müziğe kadar geniş yelpazede bügünkü gelişime payları büyüktür. Grup, birçok satış rekoru kırmıştır ve 50'den fazla şarkısıyla liste başarısı göstermiştir. ABD'de büyük başarıya ulaşmış ilk İngiliz grup olmuştur. The Beatles Rock Band adındaki oyunları piyasaya çıkmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder